Casio

1998 - 2011

Barking Shepherd Casio v. Kudos var vores første belgier. Han var en dejlig hund som vi fik mange gode år med. Desværre blev han i en ung alder påkørt og mistede derefter hørelsen. Han levede dog mange år som en dejlig familiehund. Nogen stor udstillingshund blev han aldrig, men for os var han en darling og det var et stort tab da han gik bort.

 

Duke

1988 - 1999

Duke var vores første hanhund og anden samojede. Han var en stor og dejlig bamse, som holdte af de fleste mennesker. Han var ikke en speciel god arbejdshund, men han var et flot eksemplar af racen og til verdensudstillingen i København i 1989 blev han anden bedste hanhund i unghundeklassen - på trods af at han havde nogle få fejl. Alt i alt var han en skøn hund som tog godt imod udfordringen med at være "storebror" for vores første belgier, Casio, på trods af lidt forskelligt aktivitetsniveau.

Abbi

1986 - 1997

Abbi var vores første hund sammen. Hun blev en meget stor og bestemt tæve, men vi var meget glade for hende alligevel. Hun blev aldrig hverken udstilling eller arbejdshund, men var en ganske fin familiehund herhjemme.